Pale Man In Black


Hoppas alla överlevt och återhämtat sig efter denna lyckade midsommarhelg. Nu är det dags att återgå till vardagen och en vecka fullspäckad med jobb väntar.
Men som tur är så händer det ju lite roliga saker närmare veckoslutet, men det återkommer vi med lite senare.
Den som väntar på något gott.....

Nu bjuder vi på en liten favorit i repris....


Don't Touch The Bang Bang Fruit

 

 

 


Born For Action


 

Haha rambo lover nr 1.
Han måste ju ha haft en kompis med sig som filmade, hur kunde hans kompis hålla sig för skratt? Han gör detta med en så stor inlevelse men han har ju inget att varken sikta eller skjuta på? Bara tomma luften.
Haha och någon måste ju ha hjälpt till med att lägga på honom ormen.
En annan sak som också är lite roligt är att efter att han lagt upp videon så tog polisen honom. Han hade inga tillstånd till att äga så många och kraftiga vapen. Men VEM har så mycket vapen?!

 

 


Jump


Kan man börja dagen på ett bättre sätt än med att kolla på den här videon?

 

Haha den är lika rolig varje gång! Bra låt men videon är ju så otroligt ful. Jag älskar hans gång som han kör där i början (ca 20 sek in i videon) och luftspelet som ligger 3:08 min in i videon. Hah fan, man kan inte annat än älska 80-talet ibland..

 

 


Flogging Molly 21/6

Då var det snart dags för ännu ett besök på Grönan. Imorgon bär det av mot Djurgårn för att se det (irländsk-amerikanska) keltiska punkbandet Flogging Molly.
Sångaren, Dave King har tidigare sjungit i bl.a bandet Fastway där även Eddie Clarke från Motörhead spelade.. Lite kul.

Flogging Molly har jag sett en gång tidigare men var då inte så inlyssnad på dem. Det kan jag väl egentligen inte påstå att jag är nu heller men desto mer än vad jag var då iaf! Jag tycker dom är helt okej och det ska bli roligt att gå och se dem igen.
Förra veckan hade vi tur med vädret och det blev uppehåll strax innan Gogol gick på, hoppas på samma tur även imorgon. Eller ännu bättre, det kan väl bara sluta regna nu?!
Värmen får gärna komma tillbaka också. Sitter och huttrar som en liten nakenhund på jobbet...




Vi syns imorgon!




regn regn regn


Det regnar i Stockholm och jag njuter av en heldag i sängen med film och serier. Till min stora besvikelse inser jag att jag  varken har kvar True Blood säsongerna 1, 2, eller 3. Tänkte ju dra ett rejält True Blood maraton nu inför starten av S4 som sätter igång den 26/6! Wohooo!

I övrigt så har det varit en grymt trevlig och mysig helg och jag hoppas att nästa vecka blir minst lika bra.
Midsommarafton på fredag... Tycker alltid att det är lika jobbigt med midsommarafton. Det känns liksom som att man blir påmind om att sommaren snart är över men desto mer peppad blir man på att ta vara på varje dag!

Hoppas ni alla har haft en lika trevlig helg som jag!



Molnigt i Solna


Clarence Clemons, Big Man


Idag kommer det att spelas en hel del Buce Springsteen här hemma.

Igår avled musikern och saxofonisten Clarence Clemons, även kallad Big Man av komplikationerna från en tidigare stroke som drabbade honom förra veckan. Han blev 69 år och har sedan -71 samarbetat med Springsteen och kan höras på 20 Sprinsteens album.
Han samarbetade även med många andra stora artister som t.ex Aretha Franklin, Jackson Browne och Roy Orbison, och medverkade också på Lady Gagas nyaste skiva.
Han medverkade även i en hel del filmer och serier, såsom The Wire och That's Life.

Tråkigt, mycket tråkigt. Men han har under de senaste åren haft en del hälsoproblem och det sista uppträdandet med Springsteen gjorde han i december förra året.




Cyndi Lauper samt lite helgtips


Ikväll gästar den gamla 80-talsikonen Cyndi Lauper Berns i Stockholm! Och vad jag kunde läsa i metro imorse så utlovade hon en massa nostalgi!
Hon är mest känd för sina låtar Girls Just Wanna Have Fun, Time After Time och har nyligen släppt albumet Memphis Blues där hon tolkar klassiska blueslåtar. Skivan gästas av musiker som B B King, Jonny Lang och Allen Toussaint. Mmmm... Intressant! Själv har jag inte hunnit med att lyssna på den.



Ikväll skulle Duran Duran ha spelat på Cirkus ikväll, även de 80tals ikoner men den spelningen är inställd.

West Cost Riot i Göteborg drar igång idag så ni som har vägarna förbi där borde satsa på att försöka knipa en biljett. I år bjuder dom på band som The Gaslight Anthem, Gogol Bordello, The Exploited, Sum 41, Bad Brains, Kvelertak och många många fler.


För oss som blir kvar i Stockholm då:

Imorgon, Fredag

Satan Takes A Holiday- Spelar på Nalen. Peppig garagerock/punk/rock

Klubb Dislocated- Håller till på Broder Tuck, Götgatan 85

S.G.A Festival (Fredag & Lördag)- Alternative festival fylld med synth, electronica, techno, rock, goth, metal m.m!

Stockholm Jazz Festival (Fredag & Lördag)

Lördag

Loaded- På Debaser Slussen. Spelar gör Las Robertas (CR) & Veronica Falls (UK)

Mattias Alkberg- Spelar på Riche

Releasefest på Biljardpalatset- Mary's Kids


Hoppas ni får en trevlig torsdag!


Kort sammanfattning


Vi hade otroligt tur med vädret igår! Precis då jag skulle stiga på spårvagnen ut till Djurgården så började regnet att ösa ner! Men då jag steg av spårvagnen, så slutade det och det klarnade upp så under gårdagens spelning (Gogol Bordello) så sken solen men det var dock ganska kallt.

Jag tycker att spelningen var väldigt bra, men man märker att de har "lugnat ner sig". Kankse kan detta också bero på scenen, att det faktiskt är på ett nöjesfält och där större delen av publiken är nyktra.
Sen så var publiken väldigt stel till en början innan det sedan drog igång.
Det var första gången jag såg dem, jag har ALLTID missat dem pga jobb tidigare. Jag skulle gärna vilja se dem igen och då i ett något mer festligare sammanhang.

Sedan på väg in till centrum igen så tävlade vi i gång. En träningsform som både är jäkligt jobbig samt otroligt ful. Sparris var överlägsen och jag hade inte en chans!
Vi tog en snabb vända förbi stammishaket Snotty. Kvällen i sin helhet var mycket lyckad.

Bjuder på en bild samt ett litet klipp. Inte världens bästa kvalité men... Ni fattar väl ändå.


 

 


Gogol Bordello, Gröna Lund 15/6


Vill bara påminna er om kvällens konsert på Gröna Lund, Gogol Bordello!
Funderar ni på att gå och se så bör ni vara ute i god tid då jag tror att de kommer att dra en stor skara folk. Förra veckan då Bryan Adams spelade var det så mycket folk att de fick lov att stänga insläppet?!
Men då ska vi också tänka på att det var otroligt fint väder och varmt under hela förra veckan...

Men det skadar inte att vara i tid! TÄNK PÅ DET! Så, då ses vi ikväll.





In For The Kill

Inte heller blev det någon Bryan Adams igår heller. Kanske lika tur det. Jag tycker inte ens om honom meeen som jag skrev tidigare, det hade ju vart kul iaf.
Men nu får jag sluta upp med att vara bitter! Det är fredag idag och helgen har en massa festligheter att bjuda på!

Ikväll, Fredag:

Skraeckoedlan
- Lite psykadelisk rock på KGB
50 Charlie Watts- Rock/ sydstadsrock på JT:s Bakficka
Belgrado (ES), The Judas Bunch, Skavlan- Punk/skatepunk/pop. Grundbulten, Bromma 
Klubb Dislocated- På Broder Tuck bjuder på en skön blandning metal
Ryan Adams (US)+ Jesse Malin & The ST. Marks Social (US)- På Cirkus!


Imorgon, Lördag

Weeping Willows
- Spelar på Orionteatern

Lördagen var lite snål enligt mitt tycke..

Söndag

Burleskloppis 2.0- På Brunnsgatan 6 är det dags för succen Burleskloppis! För er som inte var där sist tycker jag att det är ett måste att besöka denna härliga loppis på söndag! Schemat för dagen ser ut så här:

12.00 Loppisen öppnar
13.00 Fräulein Frauke uppträder
14.00 Dragning i lotteriet + Lady Francescca uppträder
15.00 Cripta Crispy uppträder
16.00 Evy Maroon uppträder
17.00 Dragning i lotteriet + Micha Rose uppträder
18.00 Loppisen stänger
See More



Hoppas ni alla får en grym helg och att vädret håller i sig. Gör det det, så blir det nog till att premiärbada för min del!



In For The Kill



Torsdag 9/6


Då vissa får nöjet att se bl.a Joan Jett, Groundhogs, Buckcherry, Accept, Saxon och Judas Priset idag så ska man själv gå och kolla på Bryan Adams... På grönan. Av ren bitterhet ska jag gå!
Nog för att han länge fungerat lite som ett "skämtobjekt" för oss men faaan.... Vad jag önskar att jag var i Sölvesborg istället.

Men så går det då man sitter med nytt jobb. Inte alls så populärt att ta ledigt det första man gör för att åka på en rockfestival.




Skogsröjet


Har totalt missat att kolla in Skogsröjets lineup i år! Vilket jag ångrar bittert nu men än är det inte för sent. Festivalen pågår mellan 12-13/8 och biljetterna ligger på 740kr (ink. campingplats).
Nog för att Rejmyre ligger lite avsides så hade det vart kul att dra dit och kolla på bl.a WASP och Pretty Boy Floyd.
Inte för att det direkt är någon panik med att just se PBF som kommer att köra en hel del spelningar i Sverige. Till STHLM kommer dom den 28/8 och då spelar dom på Harry B James.

För övrigt så hoppas jag att alla som ska på Sweden Rock Festival i veckan/helgen kommer få en grymt bra festival!
Jag är så sjuuuuukt bitter över att jag inte lyckades ta mig iväg!

 

 


RSS 2.0