NY ADRESS

Nu har jag fått nog av alla de problem och strul som blogg.se medför, därför kommer jag i fortsättningen att driva bloggen från wordpress.com Den nya adressen är: http://iloveitloudsthlm.wordpress.com/ Ja, nu kunde man inte lägga in en ordentlig länk heller... Jag har fått nog! iloveitloudsthlm.wordpress.com

90's

Det bar tydligen sista 90's ever ikväll.. Såklart var det värt ett besök!


Det självklara valet..

Soffan blev det självklara valet denna fredagskväll och det känns helt okej!

Vin, pizza och film.

Så jäkla gött. Snurra runt på stan kan man göra imorgon.


Perjantai!


Vissa dagar kan man känna för att bara "vara". Idag har jag en sån dag. 
Men mer åt det hållet att jag vill klä upp mig från topp-till-tå, öppna en flaska rött vin, ligga i soffan med lite skön bakgrundsmusik och bara vara!

Imorgon blir det inget soffliggande däremot. Det är nämligen Club Monkey Business på Debaser Slussen. På scen får vi se The Subways (UK) samt The Dukes (US).
The Subways släppte nyligen sitt tredje och senaste album "Money and Celebrity". Första singeln "It's A Party" lär vara precis sådär typiskt "brittisk" d.v.s enkel och energisk.
Jag har själv inte hunnit lyssna på deras senaste men då jag gillar deras tidigare plattor så tror och hoppas jag att även den här är grymt peppig!




Mukava viikonloppu!


Feign Death to Stay Alive


Wohoo! Ni kanske minns bandet Hong Faux som vi skrev om tidigare i våras?

Nu har de släppt den officiella videon till "Feign Death to Stay Alive" som är den första singeln från deras debutalbum "The Crown that Wears the Head" som förhoppningsvis kommer att släppas i början av november.
Den kommer att släppas på vinyl men kommer även att finnas att köpa digitalt.

För mer info, besök deras hemsida: http://hongfaux.com/


Men först, ta en titt på videon!






RSS 2.0