Vissa har visst inte lärt sig hur man super med stil...



Gårdagen blev en klassisk kväll på krogen i Stockholm. Vuxna människor som inte lärt sig hantera det onyktra tillståndet ska fasen inte röra sig bland folk. Vi hamnade såklart på Rocks igen efter några öl på Snotty. Det var rätt mycke folk och vi hittade vår perfekta plats på dansgolvet precis under fläkten som vi utnyttjade till max då vi shaked loss till låtar som Ring of fire och Kickstart my heart. Måste tillägga att det hör till ovanligheten att vi vistas i den delen av klubben då den är överbefolkad av svennebananer. Ett annat problem med Stockholms uteliv är ju att man aldrig kan få ha sin rockklubb ifred!

När vi går ut gör vi det sällan för att vara sociala "och prata med andra" (internt skämt från ett tidigare raggningsförsök) men bara för att man råkar vara en grupp tjejer så blir man genast utsatt för alla desperata karlar. Vi vill bara dricka vår öl ifred! När klockan är fem i tre och du fortfarande inte fixat ett ragg....LÄGG NER!
Detta riktas såklart inte till alla. Har du något intressant att komma med samtalsmässigt eller utseendemässigt så är det ju klart att man välkomnar dig i samtalet!
Såklart hände detta oss igår innan stängning då några överförfriskade vilsna män var tvungna att sätta sig brevid oss och konstan avbryta våra samtal och det blev inte bättre av att de krossade sitt vinglas så att Tihnas stackars hand blev attackerad av det flygande glassplittret, våra tröjor blev nerstänkta och Tihnas sprillans nya vita skor ser idag mer ut som några väl använda gympadojjor som nån någon "glömt" i omklädningsrummet. 

Ja vad kan vi säga, en helt vanlig kväll i Stockholm!




(hoppas ni förstår ironin med bilden)





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0