Helgens tips

På lördag kommer klubb Control anordna en riktigt svensk punk kväll då du på Sugarbar (Kammargatan 9) kan njuta av band som:

Smash it up – Göteborgsband som grundades 2007 med medlemmarna Crossler på sång, Fastén på trummor, Windo på gitarr och Zvonko på bas. Bandet har hunnit släppa skivan ”not aiming just swinging” och jobbar just nu på material till nytt skivsläpp. Deras musik har influerats av allt ifrån ska, rock’n’roll, hardcore till pop och har ett stark brittisk punksound!

2nd pint – Ett band från Stockholms trakten som bildades 2007 och hade som självklarhet att de skulle spela good old oi musik!

Prins Carl – Ett osignerat band från Västerås som började sin karriär med namnet Buccaneers 2001. Medlemmarna har influerats av band som Acdc, Ramones och Asta Kask och som spelar mer melodiös men fortfarande aggressiv punk. Kolla upp!

 

För er Elvis fans kommer Hans Edler köra en tribute kväll på Grönan, lördag kl 20.00.

Band som Little Gerhard, Rock-ragge och Burken kommer fylla din kväll med ljuv musik och man uppmanar gästerna att komma klädd i 50-tals utstyrsel för att skapa den äkta rock’n’roll känslan! Detta låter definitivt som något i vår smak och blir ni lika sugna kan ni köpa biljetterna på ”ticnet” på en gång!

 

Poppets

 

En av oss kommer ju som sagt att fly Stockholm över helgen för att återvända till västkusten och självklart var jag då tvungen att kolla upp vad som händer i Gbg.

På fredag kör pop punk duon Poppets på Henriksberg. Jag har sett dem ett par ggr tidigare och det har varit lika peppigt och bra varje gång.

Bandet som gjort succe både här i hemlandet och även utomlands består av paret Lina och Magnus.

 

På lördag kommer jag tyvärr att missa Fatboy på Scandinavium. Dock så spelar även Jerry Williams då, och det är en människa jag har otroligt svårt för. Så det känns egentligen inte så jätte jobbigt att misse dem… Istället funderar jag på att ta en sväng till Kontiki och kika på rockabilly punk bandet Million Daggers.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0