Veckans tips!


Dags för lite veckotips, dock blir det bara några få.

Idag, Tisdag 9/8

Gackt (JP)- Fryshuset
Vilket sammanträffande, haha.. i tidigare inlägg skrev jag om att jag hade hittat mina gamla blandskivor med bl.a Malice Mizer. Gackt är känd för att vara både skådespelare samt fd sångare i bandet Malice Mizer men har släppt 14 album som solo artist.
Pepp!


Torsdag 11/8

Rob Coffinshaker- Lilla Hotellbaren, Club Nuggets
I sin position som frontman för skräckkabinettet The Coffinshakers är han snart skivaktuell med en splitsingel med The Archers och inom en inte alltför avlägsen framtid hoppas vi även på en uppföljare till den självbetitlade fullängdaren från 2007.
Under eget namn, däremot, har han bara under den här sommaren hunnit ge ut den suveräna sjutummaren "Dark rollin' skies" (endast i 666 ex!).

Fredag 12/8

The Mankind + Fracis- Debaser Slussen
Electro, Pop, Rock

Lördag 13/8

Ragged Bones & Daisy Dapper- BIG BEAT! Bondebar
Butiken Daisy Dapper kommer att visa upp sitt tjusiga urval av nyproducerade 50-tals kläder. Det kommer att bli modevisning kl. 20.30 med sex förtjusande modeller. Kom i tid för de första gästerna kommer att ha chans att vinna ett spännande pris från Daisy Dapper och Big Beat.
Man får även ett kärt återbesök utav trion Ragged Bones. Ragged Bones spelar en blandning utav rockabilly/psychobilly.
Pinup modellen och burlesque performern Tifa DeLeone, med sin autentiska 40 & 50-tals look bjuder hon på ett av sina eleganta burlesquenummer.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0