Veckans tips!


Hade nu tänkt att jag skulle tipsa om vad som händer i veckan men då jag känner mig allmänt bitter idag så är väl motivationen inte riktigt på topp. Vaknade helt enkelt på fel sida imorse.. Är dessutom extremt osugen på kaffet som finns här på kontoret men kommer nog bli tvungen till att ta en kopp iaf, om jag nu vill komma på rätt spår igen.

Till skillnad från tidigare Tips-inlägg så får ni helt enkelt kolla länkarna för att få mer information.


Men visst, Stockholms kulturfestival drar ju igång nu (16-21 aug) där det bjuds på en hel drös av band och artister, film och utställningar. Mer om detta kan ni läsa om på:
http://kulturfestivalen.stockholm.se/index.php


torsdag bjuder Harry B James på metalspelning med bandet Amaranthe.


fredag är det dags för ännu en upplaga av minifestivalen Grolsch Blockparty! Grolsch startade Block Party för att stödja oberoende artister och alternativ musik. Grolsch Block Party samlar ett antal restauranger, barer och klubbar i ett kvarter och fyller dem med musik, konst och mode. Läs mer om detta här: http://grolschblockparty.se/


Punkkarnevalen Light 2011 startar även den på fredag och fortsätter under lördagen. Detta hålls på Grundbulten i Bromma, där kan ni också passa på att spela lite brännboll! (Som för övrigt kanske kan vara den roligaste sporten någonsin).
Gå gärna in på deras facebook sida för mer information samt för schema över dagarna:
http://www.facebook.com/event.php?eid=182003401855050


Har ni inte hunnit besöka Trädgården under bron än så bör ni passa på att göra det nu innan hösten är här på allvar. På lördag spelar Yamon Yamon, och de kommer att gå på strax efter 20:00 snåret så passa på att gå medans det är gratis inträde mellan 18-20.
Mer info? Kolla facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=182003401855050#!/event.php?eid=237286512970464

Är ni sugna på att dra och lyssna på lite metal så kan ni göra ett besök på Broder Tuck på lördag där bandet All In Vain ska spela.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0