Cirkus 16/4


Det blev en riktigt lyckad kväll med bra spelninga och en jädrans massa energi!

The 69 eyes som klev på först fick jobba lite extra för att värma upp publiken men de lyckades. De finska delen av publikhavet hördes såklart mest. Favorit låtarna för kvällen var Dead girls are easy och Lost boys men tyvär blev det inget We own the night för denna gången. Jag har lyckats få en trummpinne under en spelning och blev överlycklig när deras trummis började kasta ut pinne efter pinne men aldrig åt mitt håll så det får bli nästa gång!
Måste också tillägga att Jyrkis jacka var grymt snygg!



Crashdiet som alltid kör fullt ut på sina spelningar bjöd på en riktigt show och det märktes tydligt att de var på hemmaplan. Kul att dom körde låtar från alla tre albumen men en låt saknades, Chemical.
Lite roligt att när Martin skulle köra sitt solo ståendes på en av högtalarna så sätts rökmaskinen på med fullt tryck och han försvinner in i rökmassorna. Bättre lycka nästa gång!




Sist ut var såklart huvudbandet Hardcore superstar. Har sett dom för några år sedan och måste säga att de har samma energi än idag om inte bättre. Detta band ska man se live för de gör låtarna så mycket bättre än om man lyssnar på skivorna och det går inte att inte älska Jocke bergs röst som måste vara en av sveriges bästa. Även de körde mycket gammalt material som låten Liberation. Kul att dom under spelningen tilldelades priset Sveriges bästa band 2011 efter en röstning av Bandit rock. Grattis!






/S o T



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0